• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Τι είναι οι Μεσοθεραπείες

Η μεσoθεραπεία είναι μία πολύ αποτελεσματική τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών στο μεσαίο στρώμα (χορίο) του δέρματος. Είναι αναγνωρισμένη από την Ιατρική Κοινότητα έχοντας κερδίσει το Nobel Φυσικής το 2003. Αποτελεί μία μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση πληθώρας αισθητικών προβλημάτων.

Προσφέρει εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα αναζωογόνησης, σύσφιξης και αντιμετώπισης του τοπικού πάχους σε πρόσωπο και σώμα. Επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας, έχει ως αποτέλεσμα ένα καθαρό, υγειές και σφριγηλό δέρμα.

Η εφαρμογή της μεσoθεραπείας γίνεται είτε με την πλέον σύγχρονη τεχνική dermapen (ανώδυνες μικρο-ενέσεις) είτε με τον κλασικό ενέσιμο τρόπο. Στόχος, η ενεργοποίηση του οργανισμού μέσω μικροσκοπικών τραυματισμών, ώστε ο ίδιος να αντιδράσει παράγοντας κολλαγόνο και ινώδη ιστό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος.

Μεσοθεραπεία με θρεπτικές ουσίες

Η μεσοθεραπεία, περιλαμβάνει την αξιοποίηση της διέγερσης της μεσαίας στοιβάδας του δέρματος με τους μικροτραυματισμούς, ώστε ταυτόχρονα να γίνει έγχυση μίας θρεπτικής ουσίας.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Αναζωογονεί πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια και μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες, απαλείφει τις ραγάδες, χάρη στη βαθιά ενυδάτωση. Προσφέρει σύσφιξη, αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από την περιβαλλοντική φθορά. Εάν συνδυαστεί με ουσίες που συμβάλλουν στην μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους ενεργοποιεί τη διαδικασία της ρευστοποίηση λίπους (λιπόλυσης) και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

Θρεπτικές ουσίες για μεσοθεραπεία που χρησιμοποιεί στο ιατρείο της η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη, είναι:

  • Η απλή μεσοθεραπεία με “κοκτέιλ” υαλουρονικού και βιταμίνες. Χρησιμοποιούμε τα πρωτοποριακά μη διασταυρωμένα υαλουρονικά.
  • Η αυτόλογος μεσοθεραπεία με prp στην οποία χρησιμοποιείται 1-2 φιαλίδια από το δικό σας αίμα. Μετά τη φυγοκέντρηση στο Ιατρείο μας, λαμβάνουμε το πλάσμα, το εμπλουτίζουμε με θρεπτικά συστατικά και το εγχύουμε κατά τη μεσοθεραπεία.
  • Μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα η οποία αποτελεί την πιο σύγχρονη και πλέον ισχυρή μη χειρουργική θεραπεία προσώπου και εφαρμόζεται αποκλειστικά από πλαστικούς χειρουργούς.

Πρόκειται για δοκιμασμένες διεθνώς, απόλυτα ασφαλείς θεραπείες με πιστοποιημένα υλικά. Δεν υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Με την εφαρμογή τους κάθε άτομο νικά τη φθορά. Εάν διακοπούν, από το χρονικό αυτό σημείο και μετά, αρχίζει εκ νέου η φυσιολογική γήρανση του δέρματος.

Ο χρόνος διενέργειας μιας μεσοθεραπείας είναι 30΄. Γίνεται στο Ιατρείο, δεν χρειάζεται αναισθησία και χρησιμοποιείται μια αναισθητική κρέμα τοπικής εφαρμογής για να αντιμετωπιστεί η ενόχληση από την αίσθηση «τσιμπίματος» ή «καψίματος». Μπορεί να υπάρξει ως παρενέργεια, αναλόγως του δέρματος, αιμάτωμα που υποχωρεί, κνησμός, ερύθημα, εντοπισμένο οίδημα.

Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από το είδος  της μεσοθεραπείας που θα επιλεγεί, αλλά είναι πάντα αποτελεσματικά και εντυπωσιακά.

Τεχνική dermapen

Η τεχνική dermapen που χρησιμοποιείται στο Ιατρείο της Πλαστικού Χειρουργού Γ. Χόρτη, έχει το πλεονέκτημα  ότι αποκλείει την πιθανότητα λάθους που και στα πιο έμπειρα χέρια μπορεί να ισχύσει εάν η εφαρμογή γίνει με το χέρι. Η συσκευή ενσωματώνει 12 πολύ μικρά βελονάκια τα οποία ανοίγουν σύμφωνα με τη ρύθμιση, πολύ μικρές οπές σε βάθος από 0.25 έως 1,5 χιλιοστών κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει.  Μέσα από τα μικρά κανάλια που έχει δημιουργήσει ο μικροβελονισμός στο δέρμα, εγχύονται οι αυξητικοί παράγοντες οι οποίοι πυροδοτούν την παραγωγή και την συγκέντρωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης