• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Χειλεοπλαστική – Τι είναι

Χειλεοπλαστική

Η χειλεοπλαστική εφαρμόζεται σε άτομα που επιθυμούν γεμάτα και σαρκώδη χείλη, αλλά και αύξηση του όγκου του άνω χείλους.

Η χειλεοπλαστική στοχεύει στην αλλαγή του σχήματος ή του μεγέθους των χειλιών και στην εξαφάνιση των κάθετων ρυτίδων γύρω από το στόμα. Προσφέρει χείλη καθορισμένα με σαφήνεια κι αποκαθιστά το σφρίγος τους.

Πώς γίνεται η αύξηση του όγκου στα χείλη

Για την χειλεοπλαστική χρησιμοποιούνται προσθετικά υλικά ή υλικά από το ίδιο το σώμα, όπως το λίπος. Αν χρειαστεί, συνδυάζεται με έγχυση κολλαγόνου για να δοθούν όγκος και καλύτερο περίγραμμα στα χείλη. Η ακριβής επιλογή της μεθόδου που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται κυρίως από τις δικές σας απαιτήσεις.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι μία ώρα. Διενεργείται με τοπική αναισθησία στο Ιατρείο και η ασθενής αποχωρεί άμεσα στις δραστηριότητές της.

Συνδυάζεται θαυμάσια με peeling για την εξάλειψη των ρυτίδων γύρω από το στόμα ή μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με facelift, βλεφαροπλαστική ή άλλες επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ πως οτιδήποτε ξεφεύγει από το φυσικό και τις αναλογίες του προσώπου δημιουργεί ένα μάλλον ακαλαίσθητο αποτέλεσμα. Η διαδικασία της χειλεοπλαστικής έχει δυσφημιστεί πολλές φορές εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων των ασθενών.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης