• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Plexr αναίμακτη βλεφαροπλαστική – Τι είναι

Φωτεινό βλέμμα χωρίς χειρουργείο, τομές και ράμματα με την αναίμακτη τεχνική βλεφαροπλαστικής  PLEXR . Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που λειτουργεί με την τέταρτη κατάστασης της ύλης, το Plasma.

Προκαλεί εξάχνωση των κυττάρων, όπως το laser στις επεμβάσεις μυωπίας ή των εξάχνωση του προστάτη αδένα, αλλά δεν είναι laser, όπως τα γνωρίζουμε. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία καθώς δεν προκαλεί αιμορραγία ούτε νέκρωση στους γύρω ιστούς. Αντιθέτως, προκαλεί ενυδάτωση, αναδόμηση και λάμψη στην περιοχή εφαρμογής της.

Ενδείκνυται για άτομα μέσης ηλικίας 30-35 χρόνων, με μέτρια χαλάρωση. Συχνά συμβαίνει η περιοχή αυτή να είναι δυσανάλογα γερασμένη σε σύγκριση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι συχνό φαινόμενο και σε σχετικά νεαρή ηλικία.

Η PLEXR αναίμακτη βλεφαροπλαστική, προλαμβάνει την περαιτέρω γήρανση των βλεφάρων, εξαλείφει τις ορατές ρυτίδες των ματιών (πόδι της χήνας) και καθυστερεί σημαντικά τη χειρουργική βλεφαροπλαστική για πολύ μεγαλύτερες ηλικίες. Ενδείκνυται και για τη θεραπευτική αντιμετώπιση παθήσεων των βλεφάρων όπως τα ξανθελάσματα, τα ογκίδια και οι μυρμηγκίες.

Πώς λειτουργεί η αναίμακτη βλεφαροπλαστική PLEXR:

Το PLEXR είναι μια φορητή μικροχειρουργική συσκευή. Λειτουργεί με την τέταρτη κατάστασης της ύλης, το Plasma. Χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με κεραυνό για να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη ζώνη και να εξατμίζονται οι δερματικοί ιστοί χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στιβάδες.

Με το PLEXR αποφεύγονται οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι του laser. Σε κάθε συνεδρία μειώνεται μόνιμα κατά 1,5 χιλιοστά η χαλάρωση του δέρματος του άνω ή και του κάτω βλεφάρου. Μειώνονται εντυπωσιακά και οι ρυτίδες του «ποδιού της χήνας» με συμπληρωματική εφαρμογή στη συγκεκριμένη περιοχή.

Για τη θεραπεία PLEXR πραγματοποιείται μία επίσκεψη τον μήνα για 2 ή 3 συνεδρίες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά και για τα δύο μάτια. Το τελικό αποτέλεσμα το αποκτούμε μετά από 1-3 συνεδρίες, όπου μεσολαβούν μεσοδιαστήματα του ενός μηνός περίπου, ανάλογα με τη σοβαρότητα της δερματοχάλασης στην περιοχή.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες σε 4 περίπου ημέρες, σε αντιδιαστολή με τη χειρουργική βλεφαροπλαστική που απαιτεί χρόνο μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας.

Η αφαίρεση ξανθελασμάτων ή και μικρών κύστεων και ογκιδίων γίνεται σε μία συνεδρία.

Η ίδια θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από μία 10ετία, ώστε ακόμη και βλέφαρα που έχουν προδιάθεση γρήγορης πτώσης, να καθυστερήσουν τη χειρουργική βλεφαροπλαστική μετά τα 55 έτη.

Πλεονεκτήματα της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής PLEXR

Βασικά πλεονεκτήματα της σύγχρονης βλεφαροπλαστικής με  PLEXR laser είναι:

Δεν γίνονται χειρουργικές τομές στα βλέφαρα δεν υπάρχουν ράμματα.

Εφαρμόζεται με τοπική αλοιφή αναισθησίας και δεν χρειάζεται ειδική φαρμακευτική αγωγή μετά τη θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν πονάει καθόλου. Η ενόχληση μοιάζει με το τσίμπημα του κουνουπιού.

Απολύτως ασφαλής θεραπεία. Μηδενισμός της πιθανότητας επιπλοκών σε συνδυασμό με την παράλληλη απομάκρυνση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια. Μόνιμο και σταθερό αποτέλεσμα.

H θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί, ανεξαρτήτως της ηλικίας του ασθενούς ή της ύπαρξης άλλων προβλημάτων υγείας, αρκεί να διαπιστωθεί ότι είστε κατάλληλοι για τη θεραπεία, από πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης