• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Θεραπείες για Άνδρες

Man make over - Θεραπείες για Άνδρες

Όλο και περισσότεροι άνδρες αποφασίζουν να εμπιστευθούν την φροντίδα και την βελτίωση της εμφάνισης τους σε Πλαστικό Χειρουργό, σε κάθε ηλικία και για κάθε πρόβλημα.

Με επιστημονική γνώση, 25ετή και πλέον εμπειρία, εξαιρετικής ποιότητας υποαλλεργικά και ασφαλή υλικά και σύγχρονο εξοπλισμό, η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη σας περιμένει για μία δωρεάν κλινική εξέταση, ώστε να δημιουργήσετε μαζί, το προσωπικό σας πρόγραμμα ιατρικής αισθητικής βελτίωσης. Ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις προσωπικές σας ανάγκες, με το πλέον συμβατικό κόστος.

Για το σκοπό αυτό, μία μέρα το μήνα δέχεται αποκλειστικά άνδρες την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα για 12 μήνες με 25% έκπτωση ως επιπλέον παροχή για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου.

Το Man make over  μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου και σώματος για απάλειψη ρυτίδων και χαλάρωσης, για βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, χωρίς επεμβάσεις και άμεση επιστροφή στην εργασία σας.
  • Μη χειρουργικές, αναίμακτες τεχνικές με τοπική αναισθησία στο Ιατρείο για ανόρθωση βλεφάρων, ωτοπλαστική, γυναικομαστία, facelifting , και λιπολυπτική σώματος.
  • Επεμβατική χειρουργική για face lifting προσώπου και λαιμού, βλεφαροπλαστική, λιποαναρρόφηση κοιλιάς, ρινοπλαστική, κοιλιοπλαστική κ.α, με εξαιρετικά και μόνιμα αποτελέσματα. Η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη χάρη στην πολύ μακρά χειρουργική εμπειρία και δεξιοτεχνία που διαθέτει, διενεργεί και συνδυαστικές επεμβάσεις με τη μικρότερη δυνατή νάρκωση.

Ενημερωθείτε από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας για τις τεχνικές και κλείστε ραντεβού για μία ατομική συζήτηση με την ιατρό.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης