• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Ανισομαστία – Αντιμετώπιση

Η ανισομαστία αποτελεί μια όχι σπάνια, αλλά καλά κρυμμένη ¨κατασκευαστική¨ ανωμαλία των μαστών, που αφορά το σχήμα ή το μέγεθός τους. Όταν η διαφορά στο μέγεθος των μαστών είναι μεγάλη, συνήθως μια γυναίκα κρύβει το στήθος της. Συνήθως αντιμετωπίζει και πρακτικά προβλήματα όπως η επιλογή εσωρούχων, μαγιώ, ένδυσης κ.α.

Ανισομαστία - Αντιμετώπιση

Τότε, για λόγους αισθητικούς, ψυχολογικούς και πρακτικούς, είναι πραγματικά ωφέλιμο, η γυναίκα αυτή να υποβληθεί σε επέμβαση που θα «ισοσκελίσει» το μέγεθος των δύο μαστών, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή τους.

Για την ανισομαστία, η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του

προβλήματος, επιλέγει διαφορετική τεχνική. Όλες διατηρούν τη  λειτουργία και την αισθητικότητα του μαστού, χωρίς κανένα πρόβλημα για το θηλασμό. Τέτοιες τεχνικές μπορεί να είναι:

Η λιποαναρρόφηση και η αφαίρεση δέρματος γύρω από το μαστό με απλή αποκόλληση της θηλής, σε περίπτωση που η διαφορά είναι μικρή και αντιμετωπίσιμη

Την αυξητική του στήθους και στις δύο πλευρές με διαφορετικό μέγεθος ένθεμα για το κάθε στήθος προκειμένου να «ισοσκελιστούν»

Την μείωση του στήθους και στους δύο μαστούς

Την αύξηση στον ένα μαστό και την μείωση στον άλλο

Την μείωση στον ένα μαστό

Την ανόρθωση στον ένα και μείωση στον άλλο μαστό

Συνδυασμό όλων των παραπάνω τεχνικών.

Η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη, με πολύ μεγάλη εμπειρία σε όλες τις τεχνικές αποκατάστασης του μαστού, μπορεί να σας προτείνει αυτή που πραγματικά χρειάζεστε με την ελάχιστη επεμβατική τεχνική, μετά από κλινική εξέταση.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης