• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Plexr προσώπου – Τι είναι

Φωτεινό πρόσωπο χωρίς χειρουργείο, τομές και ράμματα με την αναίμακτη τεχνική PLEXR. Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός στο ιατρείο της Πλαστικού Χειρουργού Γ. Χόρτη.

Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία καθώς δεν προκαλεί αιμορραγία ούτε νέκρωση στους γύρω ιστούς. Αντιθέτως, προκαλεί ενυδάτωση, αναδόμηση και λάμψη στην περιοχή εφαρμογής της.

Ενδείκνυται για άτομα μέσης ηλικίας με μέτρια χαλάρωση. Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εξαφάνιση λεκέδων, στις χρωματικές δυσμορφίες, σε σημάδια, ομαλές μυρμηγκιές, εξωτερικές κρεατοελίτσες. Εξαλείφει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το μέτωπο, μπροστά από το αυτί, από το λαιμό, το μπούστο. Έχει εκπληκτική εφαρμογή στην Plexr αναίμακτη βλεφραροπλαστική.

Πώς λειτουργεί η αναίμακτη τεχνική PLEXR:

Plexr προσώπου - Τι είναι

Το PLEXR είναι μια φορητή μικροχειρουργική συσκευή. Λειτουργεί με την τέταρτη κατάστασης της ύλης, το Plasma. Χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με κεραυνό για να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη ζώνη και να εξατμίζονται οι δερματικοί ιστοί χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στιβάδες. Η εξάχνωση της κεράτινης στοιβάδας του δέρματος έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση και τη σύσφιξή του, καθώς και την εξαφάνιση του περίσσιου δέρματος που «σακουλιάζει».

Με το PLEXR αποφεύγονται οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι του laser, ενώ πραγματοποιούνται όλες τις εφαρμογές των laser τελευταίας τεχνολογίας. Σε κάθε συνεδρία μειώνεται μόνιμα κατά 1,5 χιλιοστά η χαλάρωση του δέρματος. Μειώνονται επίσης εντυπωσιακά οι ρυτίδες.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά. Το τελικό αποτέλεσμα προκύπτει μετά από 1-3 συνεδρίες, για τις οποίες μεσολαβούν μεσοδιαστήματα του ενός μηνός περίπου, ανάλογα με τη σοβαρότητα της δερματοχάλασης. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις αρκεί μία μόνο θεραπεία.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες σε 4 περίπου ημέρες.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με PLEXR:

Βασικά πλεονεκτήματα των θεραπειών με  PLEXR laser είναι:

Δεν γίνονται χειρουργικές τομές, δεν υπάρχουν ράμματα.

Εφαρμόζεται με τοπική αλοιφή αναισθησίας και δεν χρειάζεται ειδική φαρμακευτική αγωγή μετά τη θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν πονάει καθόλου. Η ενόχληση μοιάζει με το τσίμπημα του κουνουπιού.

Απολύτως ασφαλής θεραπεία. Μηδενισμός της πιθανότητας επιπλοκών σε συνδυασμό με την παράλληλη απομάκρυνση των ρυτίδων. Μόνιμο και σταθερό αποτέλεσμα.

Το κόστος της θεραπείας είναι πολύ πιο ελκυστικό έναντι μιας χειρουργικής βλεφαροπλαστικής ή ενός lifting, ενώ ταυτόχρονα “φεύγουν“ και οι αντιαισθητικές ρυτίδες.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί, ανεξαρτήτως της ηλικίας του ασθενούς ή της ύπαρξης άλλων προβλημάτων υγείας, αρκεί να διαπιστωθεί ότι είστε κατάλληλοι για τη θεραπεία, από την πλαστικό χειρουργό.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης