• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Ανόρθωση μηρών – γλουτών

Ανόρθωση μηρών - γλουτών

Η συνήθης αιτία της χαλάρωσης των μηρών και των γλουτών, είναι η μεγάλη απώλεια βάρους και η πάροδος της ηλικίας.

Με το lifting μηρών αφαιρείται όλη η περίσσεια δέρματος και λίπους στην έσω-άνω περιοχή των μηρών και των γλουτών.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία. Οι ουλές της επέμβασης των μηρών, κρύβονται κατά μήκος των βουβωνικών περιοχών και στην έσω επιφάνειά τους. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει σοβαρή χαλάρωση και χαλαρή κνήμη, μπορεί να είναι απαραίτητη μια επέκταση της τομής του δέρματος κάθετα προς τα κάτω στην εσωτερική επιφάνεια του μηρού.

Για την ανόρθωση των γλουτών που αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο της γυναικείας θηλυκότητας, διενεργείται αυξητική των γλουτών με λιπογλυπτική και λίπος του οργανισμού, αλλά μπορεί να γίνει και με ενθέματα.

Η πλαστικός χειρουργός Γεωργία Χόρτη, λόγω της πολύ μεγάλης χειρουργικής της εμπειρίας, μπορεί να διενεργήσει ταυτόχρονα στο χειρουργείο, επέμβαση για lifting χαλάρωσης των μηρών και ανόρθωσης των γλουτών ή και άλλες επεμβατικές πράξεις όπως λιποαναρρόφηση, για συνολικά καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Συμβουλευτείτε την μετά από κλινική εξέταση στο Ιατρείο της, στο Profile Laser.

Μπορεί να χρειαστεί μια διανυκτέρευση στην Κλινική, ειδικά όταν συνδυάζεται με άλλες πράξεις.

Συνιστάται εφαρμογή πιεστικής επίδεσης για τις επόμενες 15 ημέρες διότι συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών και επιταχύνει την αποκατάσταση.

Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα, αν και οι μεταβολές στο σωματικό βάρος και / ή στην εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάξουν την εμφάνισή σας.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης