• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Λίφτινγκ λαιμού – Τι είναι

Λίφτινγκ λαιμού

Σε άτομα με όχι πολύ μεγάλη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού, συνήθως έχει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα το Nefertitibotox lift.

Εάν ωστόσο ο λαιμός έχει μεγάλη χαλάρωση, μπορεί ταυτόχρονα με το Nefertiti botox lift, η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη να προχωρήσει σε μία μικρή συμπληρωματική τομή κάτω από το πιγούνι προκειμένου να συρραφτούν οι μύες του λαιμού που έχουν κρεμάσει και να σταθεροποιηθούν στο σημείο αυτό. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και μεγάλης διάρκειας.

Αναλόγως του μεγέθους της χαλάρωσης μπορεί να συμπεριληφθούν και δύο μικρές τομές γύρω από τα αυτιά προκειμένου να αποκολληθεί το δέρμα και να ραφτούν οι μύες μεταξύ τους ώστε να μη κρεμούν (σακούλιασμα, συνήθως λόγω απώλειας βάρους). Το περίσσιο δέρμα από το πηγούνι ή το λαιμό τραβιέται στα αυτιά. Με το lifting λαιμού δεν αλλάζει το δέρμα, απλώς επανέρχεται στην προ της χαλάρωσης κατάσταση. Εάν έχουν δημιουργηθεί ρυτίδες ή πανάδες, δεν μπορούν να διορθωθούν με το lifting.

Ωστόσο, όταν ο λαιμός έχει μεγάλη χαλάρωση που δημιουργεί ζάρες, μπορεί να διορθωθεί με συνδυασμένες τεχνικές και εκεί έγκειται ο σπουδαίος ρόλος του πλαστικού χειρουργού, η τέχνη και η εμπειρία του. Ο λαιμός δεν αντιμετωπίζεται απλώς με ένα χειρουργείο, αλλά με προηγμένες συνδυαστικές θεραπείες για ένα σωστό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης