• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Λιποαναρρόφηση – Τι είναι

Η πιο συχνή επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής, με την οποία αφαιρείται ο λιπώδης ιστός από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, είναι η λιποαναρρόφηση. Η λιποαναρρόφηση είναι μια μέθοδος αφαίρεσης του ανεπιθύμητου λίπους, το οποίο καμία διατροφή και άσκηση δεν μπορεί να αφαιρέσει.

Εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα εξαφανίζοντας μόνιμα το υπερβολικό λίπος.

Η συγκέντρωση λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος παραμορφώνει την εμφάνισή του. Οι περιοχές στις οποίες έχει τη μέγιστη επίδραση είναι οι γλουτοί, οι μηροί και τα γόνατα και λιγότερο η περιοχή της κοιλιάς και της μέσης, τα χέρια, το πηγούνι (διπλοσάγονο), ο λαιμός, οι γάμπες και οι αστράγαλοι. Στους άνδρες η περιοχή όπου παρατηρείται έντονη συγκέντρωση λίπους, είναι κυρίως η κοιλιά.

Με τη λιποαναρρόφηση επιδιώκεται η βελτίωση των περιοχών, με την αφαίρεση του πλεονάζοντος λίπους.

Τεχνικές λιποαναρρόφησης

Λιποαναρρόφηση - Τι είναι

Εκτός από την κλασική λιποαναρρόφηση, η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη διαθέτει στο Ιατρείο τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που έφερε πρώτη στην Ελλάδα και τον μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα, για VASER LIPO λιποαναρρόφηση. Αποτελεί την εφαρμογή της πλέον προηγμένης, αναίμακτης, καθαρής και με τα καλύτερα αποτελέσματα έναντι όλων, τεχνική

λιποαναρρόφησης. Επιπλέον, διαθέτει εξοπλισμό για λιποδιάλυση με Lipolaser Smart Lipo. Γι αυτό και έχει τη μοναδική δυνατότητα να σας ενημερώσει σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες αλλά και τις δυνατότητές σας, για όλες τις τεχνικές.

Το VASER Lipo είναι το μοναδικό σύστημα παγκοσμίως που έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τον λιπώδη ιστό που είναι ο ουσιαστικός στόχος της λιποαναρρόφησης από τους υπόλοιπους ιστούς όπως είναι τα αιμοφόρα μικροαγγεία και τα νεύρα που ενδεχομένως να καταστραφούν με τις κλασικές μεθόδους λιποαναρρόφησης. Δείτε αναλυτικά τα εκπληκτικά αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης με VASER LIPO.

Το lipolaser Smart Lipo προκαλεί λυποδιάλυση. Παράγει μια θερμαντική και μηχανική επίδραση, η οποία διεγείρει την “μεμβράνη” των λιποκυττάρων, μετατρέποντάς τα σε γαλακτώδη τα οποία κατόπιν αφομοιώνονται και αποβάλλονται από το σώμα με φυσικό τρόπο. Η μέθοδος αυτή μειώνει την αιμορραγία και έχει πιο γρήγορη, εύκολη και άνετη αποκατάσταση.

Η κλασική τεχνική λιποαναρρόφησης, γίνεται με ειδικό σωλήνα που εισάγεται κάτω από το δέρμα από μια πολύ μικρή οπή στην περιοχή που έχει καθοριστεί. Ο σωλήνας συνδέεται με μια συσκευή αναρρόφησης που τραβάει σιγά – σιγά το περίσσιο λίπος. Μπορεί να συνδυαστεί με την LPG Edermologie κατά της κυτταρίτιδας με εξαιρετικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του δέρματος.

Αξιοποιήστε το λίπος σας για λιπογλυπτική!

Να σημειωθεί ότι μετά από μία λιποαναρρόφηση ανεξαρτήτως της τεχνικής με την οποία διενεργήθηκε, το λίπος του οργανισμού που αφαιρέθηκε και είναι απολύτως ασφαλές, μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία και στη συνέχει να μεταφερθεί σε διαφορετική περιοχή του σώματος για να γεμίσει κενά ή να καλύψει μικρές παραμορφώσεις. Η τεχνική αυτή ονομάζεται λιπογλυπτική και οι εφαρμογές της είναι πολλές και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης