• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει αυτούσιο στη φύση και αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού.

Είναι ένα εξαιρετικά υδρόφιλο μόριο (δεσμεύει νερό μέχρι και 1000 φορές το βάρος του) και η απώλεια του σαν δομικού συστατικού των ιστών οδηγεί σε μια εικόνα αφυδατωμένου, λεπτού και εύθρυπτου δέρματος, με προδιάθεση στη δημιουργία λεπτών ρυτίδων ή σημείων ατροφίας και βαθειών πτυχών του δέρματος.

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται στην Αισθητική Ιατρική είναι προϊόν βιοχημικής επεξεργασίας σε Εργαστήρια μεγάλων εταιρειών. Συμβάλλει εντυπωσιακά στο γέμισμα των ρυτίδων, στη βελτίωση του οβάλ του προσώπου και στις ουλές ακμής, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τον οργανισμό για την παραγωγή κολλαγόνου. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας. Για ένα επιτυχημένο και φυσικό αποτέλεσμα πρέπει να εφαρμόζεται από Πλαστικό Χειρουργό ο οποίος διαθέτει την βαθιά γνώση της ανατομίας του προσώπου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε υαλουρονικού.

Υαλουρονικά που χρησιμοποιούμε

Στην παγκόσμια και ελληνική αγορά χρησιμοποιούνται πολλές διαφορετικές ποιότητες υαλουρονικών. Στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Profile της ιατρού Γ. Χόρτη, από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα συμβατά με το δέρμα και πλήρως απορροφήσιμα υαλουρονικά. Επίσης, πρωτοπορούμε πανελλαδικά, εφαρμόζουμε όχι μόνο διαφορετικά είδη υαλουρονικών αναλόγως των αναγκών του κάθε προσώπου, αλλά και καινοτόμα προϊόντα.

Ανεξαρτήτως των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, υπάρχουν δύο κατηγορίες υαλουρονικών και έχει μεγάλη σημασία η τεχνολογία και πως κατασκευάζονται:

  • Τα διασταυρωμένα είναι για γέμισμα ρυτίδων σημείων του προσώπου που έχουν «αδειάσει». Τα χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδώσουμε όγκο και να απαλύνουμε ρυτίδες. Όπου τα βάλεις, εκεί παραμένουν: Στη ρινοχειλική, στα ζυγωματικά και αλλού.
  • Τα μη διασταυρωμένα απλώνουν και αποτελούν ιδανική πρόταση ως μεσοθεραπεία. Όχι για να γεμίσουμε ρυτίδες ή κάποιο σημείο που έχει αδειάσει, αλλά για να απορροφηθεί και να αυξηθεί το πάχος του δέρματος. Πρόκειται για απολύτως φυσική αναζωογόννηση του δέρματος προκειμένου να αποτραπεί η χαλάρωση. Το δέρμα δεν διογκώνεται, δεν «φουσκώνει», δεν παραμορφώνεται. Τα μη διασταυρωμένα υαλουρονικά εγχύονται με πολύ μικρές τρυπούλες σε όλο το δέρμα, με την τεχνική dermapen  ή με τον κλασικό ενέσιμο τρόπο.

Πρωτοποριακό προϊόν ισχυρής μεσοθεραπείας με υαλουρονικό

Το Ιατρείο μας διαθέτει πρωτοποριακά σε όλη την Ελλάδα τα πλέον σύγχρονα μη διασταυρωμένα υαλουρονικά, που έχουν λάβει το πρώτο βραβείο αισθητικής στη Μ. Βρετανία για τα άριστα αποτελέσματά τους. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρωτόκολλο απολύτως ασφαλούς υλικού το οποίο χωρίς να απαιτείται η έγχυσή του πόντο – πόντο, καλύπτει όλο το πρόσωπο: Επιλέγονται πέντε κεντρικά σημεία και εγχύεται μία ποσότητα του συστατικού το οποίο έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να απλώνει μόνο του σε όλο το πρόσωπο, να το εμπλουτίζει και να δημιουργεί ένα φανταστικό αποτέλεσμα σφριγηλότητας. Αποτελεί μια ισχυρή μεσοθεραπεία νέας τεχνολογίας.

Επειδή για τη θεραπεία δεν απαιτείται πυκνό τρύπημα του δέρματος για την έγχυση, αμέσως μετά το άτομο αποχωρεί χωρίς κανένα σημαδάκι ή ερύθημα.

Η ίδια θεραπεία εφαρμόζονται με επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης