• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Face lift χαμηλό – Τι είναι

Το χαμηλό μέρος του προσώπου είναι το πλέον δύσκολο στην επανόρθωση του προσώπου. Το χαλαρωμένο δέρμα στα πλαϊνά του στόματος, στο σαγόνι και στο οβάλ του προσώπου δεν αποκαθίσταται με ενέσιμες θεραπείες και χρειάζεται αποτελεσματική στήριξη.

Το χαμηλό facelift, καλύπτει το κάτω μέρος του προσώπου μέχρι και τα ζυγωματικά και αποβλέπει στη βελτίωση του περιγράμματος του και του λαιμού.

Η σύγχρονη χειρουργική τάση είναι μικρές τομές, αντί των μεγάλων αποκολλήσεων που γινόταν στο παρελθόν από τον κρόταφο έως το ινιακό οστό και ήταν πιο βαριές ως προς την μετεγχειρητική ανάρρωση.

Πώς γίνεται η επέμβαση του χαμηλού facelift

Face lift χαμηλό - Τι είναι

Το χαμηλό lifting που εφαρμόζει η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη, είναι η minimal χειρουργική επέμβαση, δηλαδή η αποκόλληση του δέρματος με μικρές τομές μέσα στα μαλλιά και πίσω από το αυτί. Στην ίδια επέμβαση γίνεται λιποαναρρόφηση για να αφαιρεθεί το περιττό λίπος του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου ώστε να ελαφρύνει και να μη τραβάει προς τα κάτω. Ακολουθεί η στήριξη των μυών ψηλότερα, ώστε να αποτραπεί η χαλάρωση.

Ειδικότερα, από τα σημεία των μικρών τομών γίνεται η αποκόλληση και η ανόρθωση των ιστών χωρίς τράβηγμα, με τη φορά προς τα πάνω και προς τα πίσω, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πολύ

πιο φυσικό και η όψη να βελτιώνεται σημαντικά, χωρίς παραμορφώσεις. Μετά τη στήριξη των ιστών εσωτερικά στα σωστά σημεία,  γίνεται η ανόρθωση του δέρματος και η αφαίρεση του περίσσιου τμήματός του.

Συνδυαστικές θεραπείες

Η επέμβαση συνδυάζεται από την ιατρό με ταυτόχρονη εμφύτευση λίπους στα σημεία του προσώπου που έχουν χάσει τον όγκο τους, λόγω συρρίκνωσης οστών και μυών. Ουσιαστικά πρόκειται για τριπλή επεμβατική πράξη σε ένα χειρουργείο, την οποία εφαρμόζει με πολύ μεγάλη εμπειρία και εξαιρετικά αποτελέσματα, η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη.

Το χαμηλό lifting μπορεί τέλος να συνδυαστεί με χημικό peeling για τη διόρθωση της επιφάνειας του δέρματος από λεκέδες αιμαγγειώματα κ.λπ. και τα τελικά αποτελέσματα να είναι φανταστικά!

Το ελάχιστα επεμβατικό χαμηλό lifting που εφαρμόζει η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη, διαρκεί συνήθως 6-8 χρόνια έναντι του face lift to οποίο μπορεί να φτάσει τα 10 χρόνια. Ωστόσο, το χαμηλό face lift αποτελεί πολύ συχνότερη επιλογή, καθώς είναι πολύ αποτελεσματική, πολύ μικρότερης επεμβατικότητας και ελαφρύτερης μετεγχειρητικής ανάρρωσης, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος έναντι του face lift.

Αποτελέσματα του χαμηλού facelift

Το χαμηλό face lift είναι ελάχιστης επεμβατικότητας χειρουργείο με τοπική αναισθησία ή μέθη. Η διάρκειά της είναι 2 ώρες. Δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική.

Η αποθεραπεία διαρκεί 7-10 ημέρες και αφορά ένα ήπιο πρήξιμο κάτω από τα μαλλιά.

Με το χαμηλό face lift επιτυγχάνεται η ριζική βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα (40 – 70+ έτη). Τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του είναι:

  • Πολύ καλό αποτέλεσμα με πολύ μικρή ουλή.
  • Ένα εγγυημένο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.
  • Ταχεία ανάρρωση και σχεδόν άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.
Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης