• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Thermage προσώπου – Αισθητική χωρίς νυστέρι

Το thermage δικαίως χαρακτηρίζεται ως το lifting προσώπου χωρίς νυστέρι. Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή.

Υπάρχουν δύο ειδών ραδιοσυχνότητες: Οι μονοπολικές και οι διπολικές. Η διπολική ραδιοσυχνότητα είναι η παλαιότερη τεχνολογία.

Η μονοπολική ραδιοσυχνότητα Thermage (που εφαρμόζεται σε δύο μόνο Κέντρα Αισθητικής Ιατρικής στη Θεσσαλονίκη) και διαθέτει στο Ιατρείο της η  Πλαστική Χειρουργός Γεωργία Χόρτη, είναι 6 φορές πιο ισχυρή από την διπολική.

Η θεραπεία thermage αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις ραδιοσυχνότητες, ενώ διαθέτει δύο κεφαλές και καλύπτρες για το άνω και το κάτω βλέφαρο. Έχει καλύτερα αποτελέσματα σε άτομα με όχι μεγάλη χαλάρωση. Αποτελεί μια ελεγμένη, σταθερή και πολύ ισχυρή μη επεμβατική θεραπεία για αναίμακτο lifting, για απάλυνση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλο το πρόσωπο.

Πως λειτουργεί το Thermage

Το thermage προκαλεί μεγάλη  υπερθερμία με ελεγχόμενο έγκαυμα κάτω από το δέρμα, στον ιστό. Ο ιστός αναγκάζεται έτσι να αναπλαστεί. Είναι κάτι ανάλογο με το χημικό πίλινγκ το οποίο γίνεται εξωτερικά στο δέρμα, αλλά αυτό γίνεται μέσα στον ιστό. Εξωτερικά στο δέρμα δεν προκαλείται απολύτως κανένα έγκαυμα. Μετά την εφαρμογή, το άτομο αποχωρεί χωρίς καμία εμφανή διαφορά.

Η διαδικασία επούλωσης είναι συνεχής και φυσικά ελεγχόμενη. Η ανάπλαση ξεκινά δύο μήνες μετά και γίνεται φυσικά και σταδιακά με ολοκλήρωση του βέλτιστου αποτελέσματος, σε έξι μήνες. Το πρόσωπο «ανεβαίνει» σφίγγει, σφύζει από σφριγηλότητα, το δέρμα γίνεται πιο σταθερό.

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται, χωρίς καμία αρνητική επίπτωση για τους ιστούς και το δέρμα.  Ενώ με τις διπολικές ραδιοσυχνότητες απαιτούνται 5-6 θεραπείες το μήνα, το thermage  εφαρμόζεται μία φορά κάθε ένα ή δύο χρόνια, αναλόγως με τις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης