• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Ρυτίδες ματιών & μεσόφρυου – Αντιμετώπιση

Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια οι οποίες είναι εμφανείς ακόμα και όταν το πρόσωπο δεν κάνει κάποιες εκφραστικές κινήσεις, είναι γνωστές ως «πόδι της χήνας» που δημιουργείται σε ηλικίες μεταξύ των 30 – 40.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια (πόδι χήνας) είναι αναίμακτοι και ανώδυνοι και οι συνεδρίες που απαιτούνται κυμαίνονται ανάμεσα σε 1-3 ανάλογα με τη σοβαρότητα του περιστατικού. Ενδεικνυόμενες θεραπείες, μετά από κλινική εξέταση από την Πλαστικό Χειρουργό Γεωργία Χόρτη, είναι το LASER FRAXEL και η PLEXR τεχνική αναίμακτης βλεφαροπλαστικής που χρησιμοποιείται με εντυπωσιακά αποτελέσματα και για τις ρυτίδες των ματιών.

Ρυτίδες ματιών & μεσόφρυου - Αντιμετώπιση

Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια οι οποίες είναι εμφανείς ακόμα και όταν το πρόσωπο δεν κάνει κάποιες εκφραστικές κινήσεις, είναι γνωστές ως «πόδι της χήνας» που δημιουργείται σε ηλικίες μεταξύ των 30 – 40.

Οι ρυτίδες στο μεσόφρυου είναι αποτέλεσμα της συνεχούς κίνησης των μυών οι οποίοι με τη σύσπαση τους, κινούν τα φρύδια προς το κέντρο. Σε ορισμένες περιπτώσεις που υπάρχει έντονη κινητικότητα λόγω της δράσης του πυραμοειδούς μυ που έλκει τα φρύδια προς τη μύτη, δημιουργείται και μία οριζόντια ρυτίδα στην κορυφή της μύτης.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το μεσόφρυο είναι αναίμακτες και ανώδυνες και οι συνεδρίες που απαιτούνται κυμαίνονται ανάμεσα σε 1-3 ανάλογα με τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Ενδεικνυόμενες θεραπείες, μετά από κλινική εξέταση από την Πλαστικό Χειρουργό Γεωργία Χόρτη, είναι οι μεσοθεραπείες το LASER FRAXEL και η PLEXR τεχνική αναίμακτης βλεφαροπλαστικής που χρησιμοποιείται με εντυπωσιακά αποτελέσματα και για τις ρυτίδες των ματιών.

Η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη μετά από κλινική εξέταση, θα σας προτείνει εξατομικευμένα την καλύτερη για εσάς.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται για τη λείανση των ρυτίδων του μεσόφρυου είναι αναίμακτοι και ανώδυνοι. Η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη μετά από κλινική εξέταση, θα σας προτείνει εξατομικευμένα την καλύτερη για εσάς.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης