• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Υαλουρονικά

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, το οποίο βοηθά στη συγκράτηση νερού στο δέρμα, κάνοντας το πιο ελαστικό, σφριγηλό και νεανικό.

Υαλουρονικά

Στην παγκόσμια και ελληνική αγορά χρησιμοποιούνται πολλές διαφορετικές ποιότητες υαλουρονικών. Στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Profile laser της ιατρού Γ. Χόρτη, από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα συμβατά με το δέρμα και πλήρως απορροφήσιμα υαλουρονικά.

Επίσης, πρωτοπορούμε πανελλαδικά, εφαρμόζουμε όχι μόνο διαφορετικά είδη υαλουρονικών αναλόγως των αναγκών του κάθε προσώπου, αλλά και καινοτόμα προϊόντα.

Ανεξαρτήτως των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, υπάρχουν δύο κατηγορίες υαλουρονικών και έχει μεγάλη σημασία η τεχνολογία και πως κατασκευάζονται:

  • Τα διασταυρωμένα είναι για γέμισμα ρυτίδων σημείων του προσώπου που έχουν «αδειάσει». Τα χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδώσουμε όγκο και να απαλύνουμε ρυτίδες. Όπου τα βάλεις, εκεί παραμένουν: Στη ρινοχειλική, στα ζυγωματικά και αλλού.
  • Τα μη διασταυρωμένα απλώνουν και αποτελούν ιδανική πρόταση ως μεσοθεραπεία. Όχι για να γεμίσουμε ρυτίδες ή κάποιο σημείο που έχει αδειάσει, αλλά για να απορροφηθεί και να αυξηθεί το σύνολο του πάχους του δέρματος. Πρόκειται για απολύτως φυσική αναζωογόννηση του δέρματος προκειμένου να αποτραπεί η χαλάρωση. Το δέρμα δεν διογκώνεται, δεν «φουσκώνει», δεν παραμορφώνεται. Τα μη διασταυρωμένα υαλουρονικά εγχύονται με πολύ μικρές τρυπούλες σε όλο το δέρμα, με την τεχνική dermapen.

Πρωτοποριακό προϊόν

Το Ιατρείο μας διαθέτει πρωτοποριακά σε όλη την Ελλάδα τα πλέον σύγχρονα μη διασταυρωμένα υαλουρονικά, που έχουν λάβει το πρώτο βραβείο αισθητικής στη Μ. Βρετανία για τα άριστα αποτελέσματά τους. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρωτόκολλο απολύτως ασφαλούς υλικού το οποίο χωρίς να απαιτείται η έγχυσή του πόντο – πόντο, καλύπτει όλο το πρόσωπο: Επιλέγονται πέντε κεντρικά σημεία στα οποίαι εγχύεται μία ποσότητα του συστατικού το οποίο έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να απλώνει μόνο του σε όλο το πρόσωπο, να το εμπλουτίζει και να δημιουργεί ένα φανταστικό αποτέλεσμα σφριγηλότητας. Αποτελεί μια ισχυρή μεσοθεραπεία νέας τεχνολογίας.

Επειδή για τη θεραπεία δεν απαιτείται πυκνό τρύπημα του δέρματος για την έγχυση, αμέσως μετά το άτομο αποχωρεί χωρίς κανένα σημαδάκι ή ερύθημα.

Η ίδια θεραπεία εφαρμόζονται με επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης