• ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 - ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - 2310 424934-5

Ευρυαγγείες σώματος – Τι είναι

Οι ευρυαγγείες στους γλουτούς και τις γάμπες, είναι από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες αλλά και τους άντρες.

Το Nd Yang laser που διαθέτει η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη,  είναι ειδικό για την εξάλειψη των ευρυαγγειών στα πόδια (μηροί, γάμπες) έως και 4 χιλιοστών, αλλά και μικρών (μπλε) φλεβών. Είναι απολύτως ασφαλές, δεν προκαλεί σημάδια και εγκαύματα. Το φως που εκπέμπει το λέιζερ, απορροφάται αποκλειστικά από το αίμα των αγγείων και λόγω της θερμότητας που προκαλείται, το αγγείο συρρικνώνεται. Οι ιστοί και το υπόλοιπο δέρμα γύρω από τις ευρυαγγείες δεν δέχονται την ελάχιστη ενέργεια.

Το λέιζερ είναι κατευθυνόμενο, ακριβές, δεν προκαλεί θρομβώσεις, ενώ αντιθέτως για τις ενέσιμες θεραπείες προϋπόθεση αποτελεί η δεξιότητα του αγγειοχειρουργού, καθώς μπορεί πάντα να τρυπήσει κάποιο αγγείο και να προκληθεί αιμάτωμα.

Για τη διενέργεια των θεραπειών προηγείται διαγνωστικό dopler αγγείων προκειμένου η ιατρός να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει εν τω βάθει βλάβη, ή να χορηγήσει υποστηρικτικά, φάρμακα.

Η θεραπεία απαιτεί διαδικασία για την οποία ενδείκνυται η έναρξή της από τον Οκτώβριο. Διενεργούνται 3-5 συνεδρίες αναλόγως του μεγέθους του προβλήματος, οι οποίες χρονικά μεταξύ τους πρέπει να απέχουν κατά 1,5 μήνα.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και οι φλέβες που εξαφανίστηκαν δεν ξαναεμφανίζονται ποτέ.

Ρωτήστε μας
close slider

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης